Diensten

Onze dienstverlening is zeer ruim! In principe willen en kunnen wij alles voor u regelen of uitvoeren voor uw woning of pand.

Airco Systeem

Wij kunnen u alle gangbare merken zoals Daikin, LG en  Mitsubishi leveren en installeren, maar hebben ook prijsgunstigere mogelijkheden zoal Qventi.

Zonnepanelen

In samenwerking met diverse partijen kunnen wij u in alle prijsklassen zonnepanelen met complete installatie aanbieden. Alle installaties voldoen aan alle gestelde eisen en zijn van hoogwaardige, betrouwbare fabrikanten en leveranciers. Ook accu opslag kunnen wij voor u regelen.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en bieden een goede isolerende werking. U investeert bij ons in hoogwaardige, Duitse kwaliteitskozijnen met dito hang- en sluitwerk. Standaard kozijnen kunnen we vaak binnen 2 weken uitleveren.

 

Verwarming

Wij kunnen u voorzien in infrarood verwarming middels folie ( vloerverwarming), infrarood panelen en airco's. Middels een gesprek kunnen we meerdere opties aanbieden.

(Na-) Isolatie

Isoleren is de eerste stap om energie te besparen! Met reflectie isolatie en/ of natuurlijke isolatie bereik je het beste rendement. In combinatie met de subsidiemogelijkheden kunnen wij u meerdere mogelijkheden voorleggen en uitvoeren.

Laadpalen

Ons team van installateurs kunnen elk type laadpaal installeren. Heeft u een bepaalde voorkeur van merk of uitvoering? Laat het ons weten en wij maken een passende offerte.

Bouwbegleiding

Met ruim 20 jaar bouwervaring kan ik u begeleidien in het gehele proces zodat er geen grijze gebieden ontstaan en alle werkzaamheden op elkaar afgestemd zijn. Dit bespaart een hoop ellende.

Reiniging

Wij reinigen enkel met water en ozon nanobubbeltechnologie! Geen chemische of gevaarlijke/ bijtende producten die moeten zorgen voor een schoon resultaat.

SIPS Bouw

Met elementen bestaande uit constructieplaten en pir isolatie kan men simpel en zelf een aanbouw of opbouw maken. Van A tot Z kunnen we e.e.a. voor u regelen.

Advies Service

 © 2022 Alle rechten voorbehouden | info@duurzaamhuisvastgoedservice.nl | TEL: +31-6-40586017 | KVK: 85818518

Deze website is gemaakt door OfficialMilan.nl